Voor opdrachtgevers

De diensten van H&S project support: de juiste mensen voor uw project

Bij H&S Shutdown & Rigging Support richten we ons op het zo soepel mogelijk laten verlopen van uw projecten. Met onze ervaren medewerkers kunnen we u ondersteunen op projecten in industrieën als constructie, olie & gas, petrochemie, en horizontaal- en verticaal transport.

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staan voor ons voorop: we voelen ons écht betrokken bij uw bedrijf en projecten en bij onze medewerkers. Met veel van onze klanten en onze medewerkers werken we al geruime tijd samen en we bouwen graag aan een goede relatie. Zo kunnen wij beter inspelen op uw wensen. Doordat we graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zijn we in staat u te adviseren over nieuwe mogelijkheden om uw projecten efficiënt en veilig te laten verlopen.

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen ontzorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning voor uw projecten?

In ons team bevinden zich onder andere ervaren riggers, machinisten en veiligheidskundigen. Bent u op zoek naar een bekwaam projectteam dat u ondersteunt bij het opleveren van een groot project? We kunnen onze projectteams op maat voor u inrichten met de medewerkers die uw bedrijf nodig heeft.

Flexibiliteit is belangrijk bij shutdowns en we begrijpen dat er soms snel en last-minute geschakeld moet worden. Heeft u snel extra hulp nodig? Neem contact met ons op; we denken graag met u mee.

Riggers: in control over horizontaal en verticaal transport

Het werken met grote machines, zoals kranen, vraagt om mensen die weten wat ze doen. Een van de vitale functies in het horizontaal en verticaal transport is die van rigger.

Veilig werken staat voorop bij de functie van rigger. Onder de taken van een rigger vallen zaken als het adviseren en selecteren van de juiste materialen en het aanslaan en losmaken van de te tillen lasten. Ook de communicatie met de kraanmachinist hoort bij het takenpakket. Riggers hebben op deze manier de controle over horizontaal en verticaal transport.

Rigger is een uitdagende functie, met veel verantwoordelijkheid. Hier horen specifieke vaardigheden bij, zoals een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatievaardigheden. Ook zijn opmerkzaamheid, stressbestendigheid, ruimtelijk en technisch inzicht en de vaardigheid om razendsnel te reageren wanneer de situatie daarom vraagt belangrijk.

Bent u op zoek naar ervaren riggers voor uw project? Neem contact met ons op. Interesse in een nieuwe uitdaging als rigger? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer!

Veiligheid staat voorop voor onze safety officers

Wanneer er met groot materieel gewerkt wordt, staat veiligheid voorop. In onze wereld wordt er gewerkt met zware en grote machines. Safety officers zorgen ervoor dat er bij projecten met alle facetten omtrent veiligheid rekening wordt gehouden. Er worden veiligheidsplannen opgesteld, waarin met alle mogelijke gevaren en uitdagingen rekening wordt gehouden.

Wij beschikken over een team van goed opgeleide en zeer nauwkeurig werkende safety officers, die zelfs over de kleinste details grondig nadenken. Zo weet u zeker dat zowel het afbreken als de wederopbouw op een efficiënte manier toch veilig verloopt.

Wilt u safety officers inzetten voor een van uw projecten?

Ga jij de uitdaging aan? 

We zijn altijd op zoek naar hardwerkende en ervaren riggers, mensen die aan de slag willen als rigger, machinisten en safety officers met ervaring in de onshore business. We zoeken collega’s die begrijpen dat dit geen standaard banen zijn. Het draait om flexibiliteit, inzet en een serieuze uitdaging – en de beloningen die daarbij horen.

Wij willen onze medewerkers en teams zoveel mogelijk ondersteunen en ontzorgen. We zorgen ervoor dat alles optimaal geregeld is. Belangrijke zaken als de juiste tools en natuurlijk een passend salaris moeten matchen met het werk: daar zetten we ons dan ook voor in.